Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


När kommunala bostadsbolag säljer ut det viktigaste som de äger – fastigheterna – så minskas möjligheterna till att långsiktigt kunna skapa en valfrihet för kommunens invånare att kunna välja boendeform och möjligheten att aktivt välja hyresrätten som förstahandsval.


Att Botkyrka kommun
(söder om Stockholm) har beslutat att sälja ut närmare 15 % av sina fastigheter är mindre bra (för att inte säga katastrof), prescription adiposity utifrån ett långsiktigt perspektiv för kommunens invånare och för svensk politiks grundläggande åtgärder och trygghetsåtgärder . De ”vinster” om att slippa upprustningar är kortsiktiga och förlusten blir att kommunen inte längre har ett aktivt ägande i fastigheter. En eloge för Vänsterpartiet som gick emot beslutet om att sälja ut bostäder….


Hur tänker Botkyrka kommun
kring bostadspolitiken och tänker de över huvud taget? Hur kommer detta att påverka andra kommuner i landet? Finns det någon kommun som vill ta ansvar för sina invånare?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-09-12 klockan 17:53. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter