Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «Var med i Krama Mig´s skrivtävling, där du ska skriva ett kärleksbrev!

Två personer vinner vardera två biobiljetter för ett kärleksfullt biobesök, varför inte i samband med Alla hjärtans dag eller någon romantisk högtid?


Skriv ett kärleksbrev på minst 200 ord
där du beskriver din kärlek! Berätta gärna vem du skriver kärleksbrevet till och i vilket sammanhang; det kan vara till din partner i samband med ert bröllop, det kan vara till någon som du är förälskad i på arbetet eller i skolan eller en olycklig kärlek till en idol som du bedyrat under en längre tid. Bifoga gärna bild på dig och din kärlek som Krama Mig får publicera i samband med kärleksbrevet, som du mailar till kontakt@kramamig.nu.


Tävlingen pågår till och med 2013-12-31
och genom att skicka in kärleksbrev och ev. bild så godkänner du att Krama Mig får publicera det inskickade redaktionella materialet (även under tävlingsperioden) även om du inte blir en vinnare. Vinnarna meddelas per mail i början av 2014. Få gärna lite inspiration för kärleksbrev!


Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-09-13 klockan 19:01. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter