Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Elisabeth Nilsson tipsar om den romantiska komedin ”Dumpa honom”:


”Dumpa honom” är en amerikansk komedifilm
med inslag om kärlek. Filmen är från 2009 och den baseras på en bok med samma namn som är skriven av Greg Behrendts. Filmen kretsar kring några utvalda karaktärer. Vi har Janine och Ben som går igenom en mycket tuff period. Det resulterar i att Ben börjar flirta med sångerskan Anna. Det är inte alltför lite komplicerat för denna Anna dejtar i sin tur med Connor. Neil och Beth har varit tillsammans i 7 år och Beth tycker det börjar bli dags att gifta sig, men Neil tror inte på bröllop så det resulterar i att de båda gör slut. Gigi är en ung kvinna som inte har någon romans alls men hon drömmer om en och gör allt för att hitta någon som vill ha henne.


Jag tycker handlingen är intressant
för manusförfattaren har fått med en hel del om hur vi alla tänker i vissa situationer. Någon vill gifta sig och andra inte. Paret delar på sig och det får mig att fundera på vad som egentligen är viktigt i livet. Är det att gifta sig eller är det att vara lycklig? Här har vi ett par som är gifta och där finns ingen gnista dem emellan. Sedan har vi ett par där en vill gifta sig men inte den andra men de verkar ändå lyckliga tillsammans. Sen har vi då den ensamma kvinnan Gigi som gör allt för att få ihop det med en kille. Det verkar kvitta vad det är för en bara han älskar henne. Man kan undra vad som är viktigast som sagt.

Elisabeth Nilsson

Elisabeth Nilsson


Det är en film som jag tycker är värd att se.
I huvudrollerna ser vi Jennifer Aniston som Beth, Ben Affleck som Neil, Drew Barrymore som Mary, Jennifer Connely som Janine, Scarlett Johansson som Anna, Ginnifer Goodwin som Gigi.


// Elisabeth Nilsson, fristående filmkrönikör


Tips:

>>> Beställ komedin ”Dumpa honom” på www.cdon.com! <<<
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-04-21 klockan 11:17. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter