Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Elisabeth Nilsson tipsar om den romantiska komedin ”Just Go with It”:


”Just Go with It” är en amerikansk romantisk komedi från 2011,
som är skriven av Allan Loeb och Timothy Dowling och regisserad av Dennis Dugan. Filmen är baserad på filmen från 1969 som hette Kaktusblomman som var anpassad från en tidigare teaterpjäs från Broadway skriven av Abe Burrows. Den i sin tir byggdes på den franska pjäsen Fleur de Kaktus. Ja denna film har varit i hetluften lite överallt under många år egentligen. Hur den var i pjäserna vet jag inte men i denna film var den både rolig och charmig. Helt klart sevärd. Jag kan till och med tänka mig att se den igen.

Filmen börjar med att ett bröllop ska stånda
. Det är mellan en ung kvinna som verkar vara väldigt bortskämd. Hon kan inte hålla på sig heller utan innan de båda säger ja till varandra så hör hennes fästman att hans tilltänkta fru varit otrogen. Fästmannen heter Danny Maccabee och det är honom allt kretsar kring. Han har en enorm näsa i början men fixar till den så att han blir mer attraktiv. Han har kvar alliansringen för att han kom på att han har mer chans hos kvinnor och unga tjejer om de tror att han är gift och inte har det så bra. Det fungera alldeles utmärkt tills den dagen han träffar Palmer. En ung kvinna med en läcker kropp. Hon vill inte dejta en gift man så han slänger in en vit lögn som sedan byggs upp till en stor luftballong. Den ena lögnen leder till nästa och till sist så är det näst intill dags för sprängning. Men allt verkar gå bra, men frågan är bara för hur länge.


Adam Sandler spelar den charmige Danny Maccabee
och som motspelerska har han den tjusiga Jennifer Aniston. Det är hon som spelar Dannys receptionist Katherine Murphy. De är super som ett team de båda. Jag älskar ju Adam Sandler och Jennifer Aniston är en superbra skådespelerska så det kunde egentligen inte gå fel. Jag måste ge cred för barnen som är med. Bailee Madison ser vi som Katherines dotter Maggie och Griffin Gluck som sonen Michael. De var supersköna i filmen och det var roligt att få ta del av alla humoristiska situationer de alla hamnade i. Full pott i betyg blir det. Se den blir mitt råd.

Elisabeth Nilsson

Elisabeth Nilsson
// Elisabeth Nilsson, fristående filmkrönikör


Tips:

>> Beställ filmen ”Just Go with It” på www.cdon.com! <<<

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-04-27 klockan 08:39. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter