Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Att åka på en romantisk weekend är viktigt och kärleksfullt för att vårda relationen i en sund och positiv anda. Nedan berättar besökare om sina tips och drömmar om en romantisk weekend med någon när och kär.

Romantisk weekend för Linda Andersson

Romantisk weekend för Linda Andersson


Linda Andersson:

”Jag vill åka till den fantastiskt sympatiska staden Köpenhamn. Att åka till Köpenhamn när det är julskyltning är något av det mysigaste jag vet. Dricka glögg utomhus sittandes på en halmbal med gasbrännare som värmepunkt är en höjdare! Strosa rundor i stan och övernatta på hotell, givetvis med min fantastiske sambo Jon.”


Gunnar Lindberg:

Odessa i Ukraina. För att min fru kommer därifrån och att det är en fantastiskt vacker och spännande stad. Bada, sola, äta gott och älska.”


Pontus Bergman:

”Med min flickvän skulle jag gärna åka till Prag. Vi har varit där som hastigast, men skulle gärna åka dit igen. Dess magnifika broar, slott och väldiga torg. Onekligen är det så att saker anlagda för hundratals år sedan är mer genuint och själfullt. När saker är byggda utan ekonomiskt vinstintresse finns där en tilldragande aura som blir alltmer sällsynt. Vi skulle promenera runt, äta och dricka gott, prata.”


Kjerstin Ardensten:

”Till Köpenhamn. Där finns ju alla ingredienser för en lyckad weekendstämning, trevliga restauranger, värme från goa människor. Ta det lugnt, låta allt få ta tid: slow food, slow dancing, bara få tid att prata med varandra. Bara vara med Hammis!”


Angele Berinson:

Paris är en romantisk stad. Franska språket är charmerande! Åker självfallet med min pojkvän och besöker museer.”


Pernilla Lindquist:

Venedig är den rätta platsen för en romantisk weekend. Att sakta glida fram med min sambo i en gondol under stadens alla broar. Få njuta av atmosfären, arkitekturen, maten och inte minst sällskapet. ”


Emma Elliott:

Rom och se all underbar arkitektur och äta glass med min make!”


Marcus Wiklund:

”På ett lyxigt spa tillsammans med min sambo Frida, utan barnen förstås. Där skulle vi få rå om varandra och unna oss lyx kärlek för kropp och själ. Äta gott, må gott och älska!”


Simon Elliott:

Liverpool. Där spenderade jag mina 3 första år med min underbara fru. Återuppleva gamla minnen som jag skapade med min fru.”


Kjell Nilsson:

Toscana för kropp och själ. Bara vara.”


Anna Cunat:

Barcelona. Min pappa är spanjor och Barcelona ligger mig varmt om hjärtat Med all sin kultur, goda mat och trevliga människor. Det är också den perfekta för romantiska promenader. Äta gott. Strandpromenader och kanske till och med gå på fotboll!”

Romantisk weekend med Måns Zelmerlöw

Weekend med Måns?
Bild: Sari Hirvo


Åsa Holmkvist:

Venedig, är så klart en favorit, jag vill gärna åka dit. Leka Lady och Lufsen vid dukat bord, höra min kärlek säga ljuva ord! Vandra runt bland kanaler och museer överallt, lite mer upplevelser hör till livets salt!”

Carina Andersson:
Köpenhamn är en härlig stad, billig dricka och god mat. Äta gott dricka gott och bara vara.”


Linda Nielsen:

”Jag skulle vilja åka upp till fjällen på en romantisk weekend för att landskapet är så fint och för att jag vill se midnattssolen passera vattnet och sen gå upp igen. Jag vill besöka ishotellet och åka släde och bara ha de allmänt lugnt och mysigt med min sambo Daniel.”

 

 


Veronica Bergkvist:

”Jag skulle vilja åka till Paris med min sambo för det ser så himla romantiskt ut på film och jag skulle vilja uppleva det i verkligheten. Jag vill gå på spa med min sambo och så vill jag äta god mat.”


Paris:

”Jag vill åka till staden Rom på en romantisk weekend pga att jag aldrig har varit där och jag vill gärna uppleva Italien och den romantiska staden Rom. Gå ut och käka på någon mysig restaurang.”


Anki Melwinsson Ahlberg:

Aruba mina drömmars ö, där sanden är vit som snö. Tänk att i kristallklart vatten simma få, på kvällarna äta mysiga middagar för två! Mysa, sola, bada och äta god mat!”


Sofia:

”Jag hade gärna åkt på romantisk weekend med Kim till Paris. Det sägs ju att det är romantikens stad osv. Hade verkligen velat uppleva känslan av att stå högst upp i Eiffeltornet och vara lite rädd att trilla ner men känna sig trygg igen när man känner den man älskar krama om en och att veta att i hans armar så kan inget farligt hända. Åka upp i Eiffeltornet, shoppa, fika, mysa och mycket mycket mer.”


Malin Birgersson:

”Till Paris – kärlekens stad. Min pojkvän Andreas. Äta romantisk middag, gärna i Eiffeltornet, promenera runt i den vackra staden och bara umgås med min älskling.”

Romantisk weekend för Veronica Andersson

Romantisk weekend för Veronica Andersson


Veronica:

”Till kärlekens huvudstad Paris där jag vill vandra hand i hand med min käresta till ljudet av arga fransmän som tutar bakom ratten. Hektiskt trafik, intensiv shopping och intensiv kärleksladdning! Drickavin, hålla hand med min sambo…”


Magdalena Jernström:

Paris, Rom eller Prag, gott mat, mysig liten hotell med bra servis och spaavdelning… besöka staden, äta gott, och bara slappna av och njuta tillsammans med min dotter.”


Mattias Ahlbom:

Prag! Vad kan bli bättre än att få åka till en underbar stad med en underbar tjej. Vandra i stan och äta mat av bästa kvalitet.”


Maria Tidman:

”Jag vill åka till Paris för att det är helt otroligt mysig stad! Äta gott och bara vara med min sambo Jonas!”


Camilla Sjölund:

Venedig – vatten och kanaler, glida fram sakta i gondol med min sambo och gå på konsert, middag och bo på underbart hotell.”


Lisa:

”Jag vill åka till Paris, på grund av stadens charm och atmosfär. Äta gott, strosa i staden och njuta av att vara ledig med min älskade man.”

 

 


Angelina Adolfsson:

Venedig eller Paris, eftersom jag alltid tyckt att städerna och språket är så vackert. Bo på hotell, beställa upp frukost med kaffe, jordgubbar och croissanter, titta på gamla filmer med mörk choklad och se mig om i staden tillsammans med Mr Right.”


Antonia Staak Eriksson:

Berlin, för storstadspulsens skull och för blandningen av hett nattliv och mycket att göra och se på dagen. Plus att det känns som ett mysigt höst och vinterresmål, särskilt innan jul skulle det nog vara kul att åka dit. Bo på fint hotell, äta gott ute och kanske ta en drink, gå på museum och se på sevärdheter och pussas mycket. Respartner blir min kille så klart.”

Romantisk weekend för Erika Borg

Romantisk weekend för Erika Borg


Erika Borg:

”Jag skulle vilja åka till Grekland, sitta på en romantisk restaurang på kusten i Aten. Jag älskar havet och naturen och jag älskar att göra min pojkvän glad med fina middagar och mysiga kvällar. Gå till ett Spa, äta romantiskt och gott, sola och bada, upptäcka tillsammans med min pojkvän Fredrik.”


Karin:

Thailand eller en kryssning till Finland, en Ålandskryssning med min älskade pojkvän Risto. Äta gått och dricka gott med min älskling och umgås jättemycket utan barnen.”


Melina Jarret:

”Äta gott och bara umgås i Venedig med min sambo Tomas.”


Paulina Andersson:

Spelar egentligen ingen roll vart vi åker bara jag får åka med Niclas, sambo, far till våra barn och livskamrat:) Men vore trevligt med något varmt ställe.. Nya Zeeland, Australien eller Kreta. Umgås, kramazzz och ta det lugnt, koppla av och bara vara ”


Hanna Svederborn:

London, för att vi båda älskar England och egentligen hela Storbritannien. Känslan som finns där, den vackra miljön. Själva resan tar inte så lång tid heller, så man hinner med en weekend så långt bort. Det blir som en riktig paus i vardagen vilket det kanske inte blir om man är kvar i Sverige. Gå på någon föreställning, äta ute, få göra något speciellt (åka kanalbåt eller paddla eller prova på något annat).”


Nina Riikonen:

Romantikens huvudstad – Paris! Det är ett ställe man åker till när det verkligen är KÄRLEK. Se Eiffeltornet tillsammans, promenera vid Champs Elysees och äta romantiska middagar. Äta gott, se storslagna och historiska verk, göra nån ”filmscen” typ ”Titanic” (stå längst fram i båten).”

Romantisk weekend för Linda

Romantisk weekend för Linda


Linda Beckman Bergman:

Barcelona, för att det inte är så kommersiellt som att åka på romantisk weekend som Paris eller så. Barcelona är en fin stad med mycket kultur. Äta gott, gå på SPA kanske, se sevärdheter.”


Maria Sundkvist:

Island! Otrolig natur att promenera i, varma gejsrar att bada i, kan det bli bättre?! Respartner är min älskade fästman och vi skulle bara spendera tid tillsammans långt borta från alla vardags ”måsten”!”


Linda:

”Jag vill åka till Venedig för att det verkar helt enkelt som att det är en lugn och jättevacker plats. Respartner blir min sambo Magnus och vi skulle prova gondo förstås och njuta av mat och kaffe.”


Jorunn Alvengren:

”Jag vill åka till Polen, det finns inget vackrare eller bättre land. Helt oslagbart. Utflykter med min pojkvän.”


Elisabeth Engberg:

”Vart som helst, bara jag åker med min man.”


Elinor Mårtensson:

”Mallorca, varm och vacker ö. Där är väldigt fint. Respartner är såklart min pojkvän. Ligga vid stranden, gå på spa & sola o bada såklart!”


Tina Schander:

”Jag skulle vilja resa iväg till Venedig tillsammans med min nyfunna kärlek Johan och äta gott, pussas & kramas, åka gondol, gå på museum!”


Martina Kouri:

”Jag skulle gärna vilja åka till den speciella staden Venedig med min partner.  Venedig är speciell stad som man sent kommer glömma., samma med min partner han är speciell och en person som alltid kommer finnas i mitt hjärta. Skulle därför vara kul och dela en speciell upplevelse med en speciell person. Spendera massor av tid med min partner och uppleva nya äventyr!”

 

 


Tina:

”Vill uppleva ljuvaste kärlek med min sambo på en lustfylld och intensiv resa, med full fokus på oss och att vi älskar varandra innerligt! Puss och kram.”

Romantisk weekend för Jessica

Jessica vill åka
till Rom i Italien…

 

Jessica:
Rom.För att Rom är den eviga staden, där finns alla vackra byggnader, bra mat och gott vin. Perfekta stället för en romantisk weekend! Äta gott, ha det mysigt med den jag älskar.”


Annie Lindmark:

ROMA såklart, allt skriker romantik runt detta resemål, och läser man ROMA baklänges blir det såklart AMOR! Mysa, shoppa, äta gott, ha kul med min pojkvän!”


Tom Kempe:

”Jag skulle vilja åka på en romantisk weekend på våren/tidig sommar till Geneve. Att gå runt och blicka ut över Geneve-sjön när träden börjar bli gröna och blommorna slå ut. Jag har alltid velat uppleva att känslan att där få känna solen värma än i ansiktet samtidigt som man känner doften av blommorna, tillsammans med den jag älskar. Få koppla av från den stressade vardagen.”


Fia:

En romantisk weekend till Skottland med sambon Lars och besöka något slott. Är totalsvag för historiens vingslag och speciellt slott.”


Jenny:

”Jag skulle vilja åka till Venedig med min sambo. Varför är nog för att jag har läst mycket om staden, sett filmer och det verkar så mysigt att sitta i en gondol på kvällen och hålla om varandra… Äta god mat, shoppa och göra mysiga utflykter.”


Zamir Cohen:

Maldiverna är drömresmålet för romantik och kärlek för min bäste vän träffade, friade och gifte sig med sin nuvarande fru på dessa fantastiska öar. Umgås med min kära.”

Romantisk weekend för Sara Lundkvist

Romantisk weekend för Sara Lundkvist


Sara Lundkvist:

Venedig. För att det verkar vara en jätteromantisk och vacker stad. Bara mysa och ta det lugnt och uppleva massa roliga saker tillsammans.”Carina Winholt:
Prag. Prisvärt, gammal romantik. Promenera, äta och dricka gott”


Malin Ekman:

Paris, där det finns så mycket att göra och uppleva. Ta en shoppingrunda i centrala stadsdelen och sedan sätta sig med en egen fikakorg på en filt i en utav deras populära parker! Allt och inget, bara känna att man har varandra och ha det mysigt tillsammans med min sambo Johan.”


Jeanette:

”Till Venedig med min man. Åka gondol och äta äkta italiensk pasta (med frikadeller – som Lady och Lufsen)”


Tobias Åberg:

Tallinn, en fin stad som har mycket bevarat sen medeltiden, många gamla stadsdelar, gränder och gamla staden. Och närheten till havet gör ju inte resmålet mindre romantiskt 🙂 Gå på spa, åta gott, gärna lite mysig shopping med älsklingen Emma.”


Malin:

”Att Paris är kärlekens stad är inte bara något man säger – Paris ÄR verkligen kärlekens stad. Je t’aime! Bara ta det lugnt och göra vara spontan med min sambo.”


Annicka Rydström:

”Jag skulle vilja åka till Helsingfors. Jag har mina rötter i Finland men har aldrig kunnat ta med min make dit. Och dessutom är det en fantastiskt fin stad som är GRYMT underskattad! Respartner blir Andreas och aktiviteter som att lata mig och ta hand om min slitna mamma kropp. Spa med andra ord!


Veronica:

”Jag skulle vilja åka till Maldiverna med min pojkvän eftersom det är en underbart lugn plats som gör att man kan få en fantastisk romantisk känsla. Vore underbart att komma bort med den man älskar. Jag skulle vilja att vi förlovar oss och njuta av att vara tillsammans och börja om från början.


Sofie Dams:

Barcelona, det är den staden som vi förlovade oss i och det är en av de vackraste städer jag har varigt i och jag har rest mycket. Mysa på ett lyxigt hotell  och äta super bra mat  och dricka goda viner med min man Johan.”


Peter Johansson:

”Jag skulle vilja åka på en romantisk weekend till julmarknaden i Lübeck med min nyblivna älskling till flickvän Therese som älskar julen och som aldrig varit utomlands så det vore den bästa gåvan jag kan ge henne. Gå hand i hand i julens ljus påpälsad med tjocka kläder och vantar och mössa och bara mysa”


Martin:

Till Venedig, alla säger att Paris är romantikens huvudstad men jag tror på Italiens pärla =) Jag vill göra det klassiska; äta god mat, titta på solnedgången med Sonia”


Andreas Andersson:

”Jag skulle vilja åka på en romantisk weekend med min flickvän Jenny till Hawaii. Jag vet egentligen inte just varför jag skulle vilja åka dit utan det jag har sett i många filmer så håller det till på Hawaii och det ser mycket romantiskt ut och skulle inte alls sitta fel att åka dit och avgöra saken helt på egen hand. Så det är själva spänningen och nyfikenheten som drar mig åt det hållet, sedan är det ju så klart jätte vackert där borta. Så dit skulle jag hemskt gärna vilja ta min flickvän och bara njuta på de vita stränderna och det klarblåa vattnet. Enbart njuta av livet och ta det så lugnt som möjligt, göra massa roliga saker med min flickvän, åka ut och se saker.”


Susann Hedén:

Venedig…. vad är mer romantiskt än att äta en middag vid vattnet och avsluta kvällen med att åka gondol med Lars…”


Jesper Johansson:

Italien, har alltid drömt om att åka dit. Mer romantiskt och kulturellt land får man leta efter. Sevärdheter, äta gott, slappna av och lite annat med min flickvän…”


Lina Emirzian:

”Till Venedig för att det är så vackert och rogivande!!! Mysa med min man, min älskling!”


Mirjam Nilsson:

Paris och se Eiffeltornet. Förstå att stå högst upp där och kyssa sin älskling. Äta, shoppa, mysa och må gott både utomhus och inomhus.”


Vanja Eliasson:

”Till Kanarieöarna. Varför? För att det är allt där! 🙂 Sol, bad och mycket romantik i luften ;D Helst om man reser med sin pojkvän, då kan allt omvandlas till romantik ;D Jag vill gärna åka på romantisk weekend med min pojkvän Danne och gå romantiska strandpromenader på kvällen 🙂


Ingrid Robertsson:

Rom! För att Rom är den eviga staden, där finns alla vackra byggnader, bra mat och gott vin. Perfekta stället för en romantisk weekend! Äta gott, ha det mysigt med min kära man som jag älskar.”


Kim Lindahl:

En ny upplevelse behöver varken vara dyr eller vara långt borta från hemmet. Jag skulle helst resa någonstans i Sverige eller Norden. Bara att vara tillsammans med ens partner är ju trevligt. Hitta på vad som helst som skulle passa er båda, själv skulle jag uppskatta att vara ute i naturen, på en hajk eller bo på ett vandrarhem och gå ut och äta. Att bara vara. Ja, ha det mysigt helt enkelt! Ta det lugnt och mysa med min pojkvän.”


Alexandra Backlund:

”Jag skulle vilja åka till Paris med min älskling. Det vore så romantiskt. Jag har bara varit utomlands en gång medan min pojkvän varit i flera olika länder flera gånger om. Själv kan jag inte tänka mig hur underbart Det skulle vara, när jag tänker på Paris känns det som om det inte finns på riktigt utan bara i film! Overkligt romantiskt!”


Emelie Jansson:

Jag skulle vilja åka till Kroatien, där det finns sol och värme. Jag har hört att det ska vara mycket vackert och väldigt romantiskt där. ”


Angelica Sellén:

Fuengirola, solkusten i Spanien, med Tony. Äta gott, dansa å mysa”


Karin Svensson:

”Jag skulle vilja åka för att koppla av med min pojkvän och älskling Kim och komma varandra närmare. Vi har varit tillsammans 3 år och aldrig haft råd att åka för jag går på skola och har 1050 kr i månaden och sen fyller jag 20 år, jag skulle vilja åka till Tallinn som jag aldrig varit i. De har sådana vackra kyrkor och små smala gulliga gator, jag har aldrig varit utanför Sverige, jag skulle vilja gå hand i hand med min pojkvän på en sådan smal mysig gata, det skulle vara underbart.


Alexsandra Jansson:

”Till Port Klang i Malaysia. Jag vill åka dit med min världens gulligaste dejt tidig kväll, sätta mig vid en av de mysiga restaurangerna precis vid vattnet. Beställa in en färsk mangojuice och le mot snyggingen mittemot…sedan sitter vi och har en stillfull, minnesvärld middag och diskuterar livets stora frågor samtidigt som vi ser ut över solnedgången och hoppas att just den stunden varar för evigt, precis som våra känslor… Skratta och leva just för den stunden med Kevin.”


Jerker Olsson:

Enskild romantiskt slott med ett boende som gör att man känner sig som en kung och drottning tack vare en komfort och miljö som är mjuk och avstressande. Men för att kunna komma till en sådan plats är det viktigaste att jag är där min älskade fru, helt och hållet enbart hon och jag utan våra älskade barn. Eftersom min fru älskar spa, så är det ett plus som skulle göra henne lycklig och vår reseort ännu mer romantiskt. Umgås med min älskade fru enskilt i en avslappnad miljö med avslappnande göre mål, såsom t ex ett spa. Mysig resturang med en härlig miljö.”


Annelie Lorentsson:

”Vill åka till Gotland med min blivande man Dan och bara njuta av allt som finns att se där. Njuta av allt och varandras sällskap, se så mycket man kan och hinner.”


Veronica Bergkvist:

Paris för att det verkar vara en romantisk stad med mycket saker att titta på. Vill åka med min sambo Stefan och uppleva allt som går att se där.”


Sara Andersson:

”Jag vill åka till Paris med min flickvän. Så vi kan ströva runt på de fina gatorna och besöka mysiga restauranger och fik. Ha picknick i en park och åka upp i Eiffeltornet och visa upp hela världen att jag har världens vackraste flicka!”


Eva-Britt Olsson:

”Jag skulle gärna vilja åka till Paris, det känns som en passionerad stad! Äta romantiska middagar, promenera omkring, åka upp i Eiffeltornet m.m. med min man.


Emilie Asplund:

”Då skulle jag nog vilja åka till ishotellet i Jukkasjärvi. Det är något annorlunda och så kan man värma varandra! Äta gott och bara koppla av tillsammans med sambon utan barn.”


Bertil Tangfors:

Loka brunn upplevelse av det nya och gamla en spaweekend vore ej fel med sin kära. vila och njuta och äta gott med min hustru.”


Lovisa:

Rom – det finns ingen mer inspirerande och sagolik stad för ett par. Det vimlar nykära på roms historiska gator. Här finns något för alla. Historiska sevärdheter som kan få vem som helst att tappa andan, och dessutom fantastiska restauranger med mat för alla smaker.  Respartner blir min pojkvän och njuta av varandras sällskap i en inspirerande miljö – det kan man leva länge på.”


Therese Nord:

”Jag skulle gärna vilja åka på en romantisk weekend till Jamaica med min pojkvän Emil. Har sett massor utav bilder därifrån och de vara riktigt mysigt att åka dit. Mysiga hus, små gator samt restauranger och stränder ska vi inte prata om. Kan det bli bättre? Jag skulle vilja göra precis allt men min kille, ligga och bara mysa på stranden med en drink, till att sitta på en restaurang med tända ljus och bara njuta av varandras sällskap till fullo.”


Yasmiin:

Paris i Frankrike, skulle jag vilja åka till. Tänk dig att du och din käraste går hand i hand, förbi Eiffeltornet medan det snör och det är kväll. För mig är det kärlek. Hoppas att jag någon gång får göra det tillsammans med min älskade”.


Carina Olsson:

Paris för att det är mycket romantiskt där. Se på Disneyworld.”


Maria Mattsson:

Till Paris. För ett mer romantiskt ställe finns inte. Åka upp i Eiffeltornet sent på kvällen och titta ut över staden med sin älskade. Eller äta ostron på en liten restaurang och avsluta med crem caramell. Sen ta båten och åka nån timme och bara titta på alla fina broar och byggnader. ”


Sofi:

Thailand
, därför att det är ett magiskt land med exotiskt liv, turkost vatten,värme och en stimulerande miljö. Där har man en garanterad kärlekssemester! Åka med min pojkvän och vandra längs stranden, dyka, äta god mat och upptäcka nya saker.”


Rosita:

Paris – för att det är en av världens absolut vackraste och härligaste städer. Man blir själv vacker bara av att vara där. Gå på långa mysiga promenader, äta god mat och dricka gott vin och kyssa min sambo på Pont Neuf.”


Marie Tranåker:

Irland, för att det är vacker natur, stanna-inne-och-mysa-väder och god mat! Äta middag, få massage och gå på teater med min partner.”


Jonna Axelsson:

Paris, att andas, äta, dricka och bo i romantikens hemstad. Ströva fritt, äta gott och bli uppslukad av alla intryck!”


Linda Weidby:

”Jag skulle gärna åka med min sambo Daniel då vi hittat tillbaka till varandra efter en livskris, då jag blev allvarligt sjuk. Skulle gärna åka vart som,då jag känner att våran kärlek är så stark efter vår ”prövning” och vi behöver få tid för varandra som att koppla av, umgås, äta bra och promenader.”


Margareta Hellman:

Paris, det skulle helt enkelt vara underbart.Åka med min man och gå och njuta på gator och torg. sätta sig på ett fik och bara njuta. Handla kläder, skor och skicka  ett kort.”


Britt-Marie Skugge:

”Till Gotland med Rutger och ha långfrukost, promenad i den fina omgivningen och njuta av havet.”


Emilie Christensen:

”Till Västindien på en ö, där det inte är alltför många turister och där man kan vara i fred och ligga under en palm som ger en skugga och vara nykter! Ligga och kela med min älskade.”


Ingrid Hedström:

Lindvallen i Sälen. En mysig stuga med bastu. Förutom skidåkning så finns det spa, bubbelpooler och skridskobana. Du kan äta pizza, korv eller ostfondue på toppen. Åk skidor eller inte. Gå på afterski. köp en bakelse på bageriet. Laga mat eller beställ färdig. Finns en underbar delikatessaffär där du kan köpa färdig lyxmat och värma själv. Respartner är självklart min sambo och vi skulle dansa och älska! Gärna bubbla också.”

 

 

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-20 klockan 16:19. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter