Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


En tjej som funderar:
”Hej, min kompis är tillsammans med min gamla pojkvän. Hon tror att jag  fortfarande gillar honom och att han gillar mig. Men jag säger till min kompis att jag inte gillar honom, men hon tror inte mig. Vad ska jag göra?”

Krama Mig svarar:
Ibland kan det vara svårt att gå från en kärleksrelation till en vänskapsrelation – men det har du och ditt ex klarat galant. Ditt problem är dock att din kompis tror att det finns något mellan er och det är inte ditt problem – utan hennes eget problem. Att hon tror att ni har känslor för varandra än i dag, tyder på att hon är osäker på hennes relation med honom. Hon behöver ha en bra kommunikation med sin partner (ditt ex i detta fall) och det är något hon behöver ordna, så att hon kan leva i en sund relation. Det är vad du kan hälsa till henne – för öppen kommunikation och tillit är viktigt för att alla relationer, kärleksrelationer som vänskapsrelationer. Lycka till! /Kram www.KramaMig.nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-10-18 klockan 16:01. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter