Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Tobias funderar:
”Jag har sett en tjej från en film i min egen ålder som jag inte kan släppa. Jag tänker på henne HELA tiden! Jag kan inte få kontakt med henne på något sätt. (Facebook, Nummer, twitter… ) . Det gör mig extremt deppig! Vad ska man göra? Om man vill ha kontakt med henne på något sätt?”

Krama Mig svarar:
Fundera på vad filmen heter och kontakta produktionsbolaget om de kan hjälpa till med vidarebefordring av ditt mail eller om de har namn på tjejen som var med i den aktuella filmen. När du har namnet så kan du börja söka efter henne på Facebook, Google och andra sätt på internet – ofta finns det en officiell fanclub för olika skådespelare och artister, så hoppet finns att även tjejen har en. Lycka till!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-08-25 klockan 17:24. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Tänkvärt på Twitter