Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Det finns flera olika beskrivningar på nätdejtingsajter om hur fantastiskt bra nätdejting är. Här är ett exempel: ”Ett nytt fantastiskt sätt att dejta på.” Min hjärna vill sudda ut ordet ”nytt” direkt, more about men ibland får man leva med sådana formuleringar. Att nätdejting skulle vara fantastiskt är en chimär enligt mig, this site men jag gav nätdejting en chans och min ståndpunkt håller jag fast vid fortfarande efter en månads nätdejtande.


Nätdejting är ett märkligt spel
som jag tror kräver en viss övning/träning för att förstå. Här är ett exempel på en sjuk eller egentligen märklig sak som jag har läst i flera personbeskrivningar på nätdejtingsajter: ”Jag söker en kille som har båda fötterna på jorden.” Vad menar den här människan? Jag har sett den här meningen hur många gånger som helst på olika nätdejtingsajter. Hur ska jag kunna ta några av dessa människor på allvar? Jag skulle kunna gissa mig till vad personen faktiskt menar, ed men ska det verkligen vara nödvändigt? Ett djupt irriterande myggbett är det enda personen ger mig när hon skriver en sådan klyscha.


En till korkad eller märklig mening
som ofta finns under personbeskrivningen: ”Det bästa med nätdejting är att jag kan stänga av dig när jag vill” Den här meningen har jag sett på flertalet personers personbeskrivningar också. Är dessa människor medvetna om att de kopierar andras beskrivningar? Är det direkt påhittade användare? Eller tror de på allvar att människor tycker att en sådan där mening är intressant att läsa? Det har inte gått att få svar på mina frågor ännu, vilket betyder att jag måste fortsätta någon månad till med mitt nätdejtande…

Torbjörn S. Brandhill

Torbjörn S. Brandhill


Till en början tycker man att klyschorna
är trevliga att läsa, men efter 10 stycken nästintill identiska personbeskrivningar tröttnar man ganska snabbt på det. Man ska inte leka expert på någonting som verkligen nybörjare på, men mitt råd när det gäller nätdejting är: Lär dig klyschorna och sök efter detaljerna i de olika beskrivningarna. För själva internet är fantastiskt bra när det gäller att få kontakt med andra människor. Men sluta använda er av klyschor!


//Torbjörn S. Brandhill, fristående krönikörTips:
Läs fler krönikor av Torbjörn S. Brandhill!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-03-31 klockan 08:47. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter