Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon 2015 kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «Du har sett dem på TV. Idrottseliten. Kvinnor och män med muskler av stål och en blick som skulle göra Superman avundsjuk. Kroppar som får dig att uppgivet ta ett litet basketgrepp om kulmagen och bedrövat skaka på huvudet. Och inse att du aldrig kommer att bli någon sportstjärna.

Dessa män och kvinnor i den yppersta världseliten lämnar ingenting åt slumpen. När det krävs, symptoms kan de vara totalt hänsynslösa både mot sig själva och andra. Gud nåde den drummel som kliver in i den personliga sfären i deras ögonblick av uppladdning och koncentration. Och för dig, som gillar att spela på sport, är den där blicken avgörande. Utan den får de aldrig ditt tips.

Men en del av dem har en svag punkt. Vid sidan om TV-kamerorna och borta från rampljuset finns det varelser som får dem att bära sig åt som en smörklick i en het stekpanna.

Deras husdjur.

Dwayne ”The Rock” Johnson (Scorpion King, Fast & Furious, San Andreas) är förutom en skådespelare även en världsstjärna inom Wrestling. I WWE-cirkusen är han en av de hårdaste grabbarna, och skulle med lätthet kunna lyfta upp dig och trycka dig genom en vägg – om han nu skulle få lust till det.

Tillsammans med de här småttingarna dock, är han snällare och beskedligare än Beppe Wolgers med nattluvan.Iron Mike


Från wrestling är steget inte jättelångt till boxning. Eller… du behöver inte gå någonstans för den delen – det utövas ju i samma ring som wrestlingen. Men när man pratar om boxare genom historien är det några namn som tveklöst kommer på tal varje gång. Förutom Ali, Foreman och några till är det tveklöst så att man inte kan låta bli att diskutera ”Iron Mike” – Mike Tyson. Oberäknelig och skoningslös i ringen – motståndaren fick ibland inte ens chansen att bli svettig. Det bara small.

Och på något sätt har jag svårt att se Tyson sitta på verandan med en katt i knät. Men det är precis vad han gör. Men hans älskade kramdjur är en stor katt. Riktig stor. Orange med svarta ränder…

Arthur


Mikael Lindnord är en tuff kille med ett stort hjärta. Aldrig hört talas om honom? Det hade inte jag heller innan jag läste den fantastiska historien om hur Arthur kom till Sverige.

Mikael och hans 3 vänner tävlade i ”Adventure Racing World Championship” i Ecuador hösten 2014. Efter en tuff etapp sätter sig laget ned, utpumpade, leriga och hungriga, för att äta. När de öppnade sina konserver, såg Mikael i ögonvrån hur en tovig, smutsig hund stirrade avundsjukt på honom.

Mikael tyckte synd om hunden och kastade åt honom en köttbulle, och tänkte inte så mycket mer på det. Men när laget så småningom reste sig för att fortsätta, reste sig även hunden – och följde med dem.

Hunden följde sedan med dem, först på vandring genom snårig djungel och sedan i kajak längs floden. Han vägrade att lämna deras sida, och kastade sig i vattnet och simmade ut till lagets kanot.

När laget äntligen gick i mål sex dagar senare var Arthur fortfarande med dem. Och Mikael visste att att aldrig skulle kunna lämna kvar hunden i Ecuador. Och några dagar senare satt Arthur på ett plan till Sverige, tillsammans med sin nya ägare.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2016-01-23 klockan 14:27. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter