Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Jessica Thåström

Jessica Thåström

Nedan publicerar vi krönikor av Jessica Thåström.
Vill du bli krönikör? Kontakta Krama Mig!

Krammeny ”Kärlek är för idioter!”
Krammeny ”Du förtjänar det bästa”
Krammeny ””Det är skillnad mellan att vilja och att göra!”
Krammeny “Vad ska det bli av med dagens 10-åringar?”

Magiska stativ

Sexigt med stativ?

I nästan alla underhållningsprogram så associeras mycket till sex, this web kommentarer som ”vad har du egentligen i brallan” och ”kom till mig vid fem, about it så har vi en timme till sex…”. Vem minns inte Lena Philipssons uppträdande i Melodifestivalen och i Eurovision Song Contest, buy där hon använde sitt stativ för att försöka vara sensuell och sexig i sitt uppträdande. Vad är det som gör att stativ och anspelanden på sex gör det så underhållande? Har vi inte mer humor än bara tänka på sex i alla olika sammanhang?

Helhetsperspektiv

Att sex kan vara en viktig del i en kärleksrelation är väldigt naturligt, eftersom kärleksakten är viktig för om det är en kärleksrelation eller en vänskapsrelation. Det är en naturlig del i en relation som bygger på romantik och kärlek i vardagen och det handlar i mångt och mycket att kärleksakten fungerar på ett frivilligt och ömsesidigt plan för dem som ingår i kärleksrelationen, för annars blir frågan om man ska stanna kvar i kärleksrelationen eller förändra relationen till en vänskapsrelation (om man inte ska lämna den över huvud taget). Att anspela på sex i många olika sammanhang kan medverka till en snedvriden syn på vad som är viktigt i en  kärleksrelation och att man ska se till helheten, för sexet är inte allt.

Visst är sex härligt och kärleksfullt om man gör det på rätt sätt och med magiska ögonblick! Att alltid anspela på sex i alla möjliga tillfällen kan vara av mindre intresse. Börja därför anspela på helheten i kärleksrelationen och använd stativ och associationer till att skapa sunda relationer i stället för enkom den sexuella kärleksakten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-04-22 klockan 07:30. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter