Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Den stora kärlekshögtiden – Alla hjärtans dag – närmar sig och många förväntas köpa blommor, salve choklad och nalle till sin älskade. Vissa vill gå på singelfika och vissa ska överraska sin älskade med ett weekendpaket till London.

Alla hjärtans dag-tävling

Var med i Krama Mig´s Alla hjärtans-tävling och vinn presentkort hos Nallebudet på 300 kr! Berätta vad du ska göra på Alla hjärtans dag 2012 och inspirera andra till att vara lite extra kärleksfulla till nära och kära. Maila, gärna med bilder, till kontakt@kramamig.nu!

Nallebudet
Tävlingen avslutas den 8 februari och flera kärlekstips publiceras med namn mellan 9-14 februari. Vinnaren kontaktas av Nallebudet för utskick av vinst samt publiceras här på www.KramaMig.nu.

Vad ska du göra på Alla hjärtans dag?

Den stora kärlekshögtiden – Alla hjärtans dag – närmar sig och många förväntas köpa blommor, pills choklad och nalle till sin älskade. Vissa vill gå på singelfika och vissa ska överraska sin älskade med ett weekendpaket till London.

Var med i Krama Mig´s Alla hjärtans-tävling och vinn presentkort hos Nallebudet på 300 kr! Berätta vad du ska göra på Alla hjärtans dag 2012 och inspirera andra till att vara lite extra kärleksfulla till nära och kära. Maila, prostate gärna med bilder, sales till kontakt@kramamig.nu!

Nallebudet
Tävlingen avslutas den 8 februari och flera kärlekstips publiceras med namn mellan 9-14 februari. Vinnaren kontaktas av Nallebudet för utskick av vinst samt publiceras här på www.KramaMig.nu.
Tips inför Alla hjärtans dag
Den stora kärlekshögtiden
Alla hjärtans dag – närmar sig och många förväntas köpa blommor, search choklad och nalle till sin älskade. Vissa vill gå på singelfika och vissa ska överraska sin älskade med ett weekendpaket till London.


Alla hjärtans dag-tävling

Nallebudet

I Krama Mig´s Alla hjärtans dag-tävling 2012 kunde du vinna presentkort hos Nallebudet på 300 kr! Detta genom ett enkelt tävlingsmoment om vad du skulle göra på Alla hjärtas dag och därmed inspirera andra till att vara lite extra kärleksfulla till nära och kära. Vinnare i denna tävling blev Marianne från Hållnäs, visit this site som skulle uppmärksamma sin dotter.


tips inför Alla hjärtans dag och aktiviteter på Alla hjärtans dag.
Vill du berätta hur du uppmärksamma dina nära och kära? Maila, gärna med bilder, till kontakt@kramamig.nu!

 

Ovanstående inlägg publicerades 2012-01-25 klockan 19:55. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter