Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Pierre från Helsingborg vill ha ett roligt samtal vid första dejten

Pierre berättar:

”Jag skulle vilja ha lite tips på frågor man kan ställa på en första dejt med en kvinna? Typ lite roligare frågor, när man vill dejta någon…”

Krama Mig svarar:

”Det är bra att du vill ha ett roligt samtal på den första dejten och vi tycker att det är roligt att kunna föra ett trevligt samtal när man träffar någon för första gången – för det är det som ger det första intrycket och som man kan skoja om efter att ha varit tillsammans i flera år.

Du har kanske barnasinnet i behåll och kan använda det som en del i ditt samtal. Kanske kan du prata om något viktigt ämne och när du kommer till poängen säga att ”det viktiga är att du finns här hos mig”.

Exempel:
”Jag anser att den borgerliga regeringen är bra/dåligt för att de arbetar för/emot… Den nya utredningen som är tillsatt är till för att utreda hur bra du och jag fungerar tillsammans.”

Lycka till på dejten och berätta gärna hur det går. // Kramar från Krama Mig”

Ovanstående inlägg publicerades 2011-09-11 klockan 18:46. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter