Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Det finns alltid konflikter i en relation och förhållande, men tanken är att man tillsammans ska kunna ta sig igenom både vått och torrt, för utan de dåliga stunderna, kan man inte uppskatta de bra stunderna.

Simon i Luleå frågar:

”Det är så att det varit en hel del problem med min tjej/X? Vet inte riktigt vart vi står… För tillfället vill hon inte ens prata med mig och jag kom på idén att verkligen visa henne hur mycket jag verkligen älskar henne, jag vill göra henne mållös.

Jag kräver rätt mycket just nu, men jag ber endast om nått råd att överraska med, en fin chest, visa hela världen att det är henne jag vill ha och ingen annan. Så till frågan, har du möjligen något på lager att erbjuda en smått desperat person? Mvh Simon”

Melinda

Melinda

Melinda svarar:
Kära Simon! Vill du visa HELA VÄRLDEN att du vill ha henne kan du ju börja gå runt med en t-shirt med hennes namn på. Fast det kanske är ett dåligt råd! T-shirts finns det ju av så många olika slag nu för tiden.

Men du kan ju göra som i filmerna – skicka blommor till henne och sådant där. En stor bukett kanske hon blir mållös av. Så börja spara pengar redan nu! Och bifoga ett kärleksbrev till henne där du förklarar precis vad du känner och vill.

Men kom ihåg att respektera hennes känslor också! Om hon verkligen inte vill prata med dig, låt henne vara.

Jag vet inte vad ni har haft för problem, men eftersom du skriver att du vill visa att du vill ha henne och INGEN ANNAN anar jag en otrohet från din sida. Stämmer det? Det viktiga i sådana fall är att du förklarar varför det blev som det blev. Och att du inte har för avsikt att det ska bli så igen.

Om du vill visa hela världen att du älskar henne kan du ju skapa en blogg med det syftet. Eller så kan du sätta upp affischer överallt i området där ni bor och skriva att du är en idiot. Kan funka.

Skriv till ”Dagens ros” i lokaltidningen eller liknande. Om inte det finns, skriv en vanlig insändare. Riktad till henne då, menar jag. Ja… Det var väl de desperata råden jag hade för idag. Lycka till!

Och kom ihåg att framföra VARFÖR du älskar just henne och inte vill ha någon annan. Vad är det som gör just henne speciell? //Kramhälsning Melinda”

Anette Gustafsson

Anette Gustafsson

Anette svarar:
Det kan tänkas bli svårt i och med att du inte har ingen bra kontakt med henne, men om du vet vart hon befinner sig kan du alltid överraska henne efter skola eller jobb ta och försöka prata med henne, ta med henne på en fika på ett café, ge det en mjukstart, sen kanske utveckla mer med middag (picknick om det nu var sommar fortfarande).

Jag tror att du kanske få gå och ta kontakt genom hennes bästa tjejkompis men möjligen det bästa är att du låter henne ta steget då hon nu behöver tid att tänka, ge henne lite andrum så ska du se det löser sig och om hon inte alls vill prata med dig tror jag du bara kan vänta på att hon ska visa intresse, inte vara för på utan vänta och se.

Slutsats: avvakta, låt henne ta steget annars kanske du inte låter henne få det andrum hon behöver just nu i er relation. //Kramar från Anette”

Ovanstående inlägg publicerades 2011-09-12 klockan 18:18. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter