Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Jaga efter den rätte kärleken...

Jaga efter den rätte kärleken...

”Jag är kär i en kille och har varit sen ett år tillbaka. Han var kär i mig för två år sen, find men då gillade inte jag honom. Sen när jag började gilla honom, cheapest började vi hålla varandra i handen och så utan att gå för långt… vi blev aldrig tillsammans, för han slutade att gilla mig…

Sen blev han tillsammans med min klasskamrat och veckan efter att de gjorde slut så sa han att han gillade mig, men bara på gården där vi bor… så har det fortsatt hela tiden och så snart det blir skola igen, så dissar han mig och när det blir helg tar han kontakt med mig igen. Jag förstår inte varför och varför dissar han mig och vad ska jag göra för att han ska förstå att jag vill att det ska bli vi två?”

Krama Mig svarar:

Att kärlek kan vara något speciellt, på både gott och ont, är något som du har känt av – att ha funnit en kärlek som älskar en tillbaks under en period kan kännas som något magiskt och underbart… när du vill uppleva den, gäller det att kärleken är något som är ömsesidigt och frivilligt mellan både dig och den du älskar….

Han som du känner känslor för, kanske rent av älskar, kan känna sig osäker om hur han känner – inför dig och inför vad kärlek är. Det gäller att vara säker på vad man vill och inte vill i en relation, så det gäller för er att kunna prata med varandra och ha en kommunikation, så ni vet var ni har varandra. Vill ni ha en relation, där han dissar dig på helger, eller har ni olika mål om kärlekens magiska kraft? Om ni känner att ni har olika mål, så är det bättre att du bestämmer dig för att ha en sund relation med någon som vill dela din vardag och de magiska underverk som kärleken är och ger och på ett sådant sätt som ni är överens om.

”Carpe diem” är ett tänkvärt talessätt som betyder ”fånga dagen” och det gäller att du tar tillvara dagen som erbjuds och fånga kärlekens ögonblick, jaga kärleken som är sund för dig och när du känner att du har den kärlek som du vill ha – ta tillvara på den, för det är något som är fint och skapa en kärleksfull stämning.

Lycka till! /Kramar från www.KramaMig.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-05-06 klockan 08:00. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter