Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Dags att inventera ditt behov för att skapa sunda och hälsosamma relationer!


Vi servar bilen med bensin och besiktningar och går på läkarkontroller
för att kolla hjärtat, men hur kollar vi med hur vi vårdar våra relationer i vardagen?


Våren är äntligen här
med den lysande sol som ger oss en härlig, ny energi och många möjligheter att skapa en hälsosam vardag genom, och med, våra relationer. Det gäller att utnyttja möjligheterna som finns med det kontaktnät som finns genom vårt nätverk av relationer och bygga ett bra nätverk av människor som kan ge oss positiv energi för både kropp och hälsa.


Det gäller att skapa relationer
som är sunda och hälsosamma för en själv och som gynnar både dig och den som du skapar en relation med – oavsett om det är privat eller yrkesmässig relation. Dags att se över ditt behov över att uppmuntra dina relationer och se hur du vill få positiv energi i dina relationer!


Se till att kroppen mår bra
och genom sund kost och hälsosam motion, kan du se till att kroppen får sina behov tillgodosedda. Gör även en översyn inombords, du kanske har något intresse som du vill fördjupa dig inom eller vill börja med yoga eller meditation, för att få avkoppling i vardagen och ro i själen mellan alla dina bestyr? Kanske behöver du åka i väg under en spaweekend för att få den rätta stämningen?


Se till att du har människor i din närhet
och kontaktnät som ger dig positiv energi – glädje sprider som en ring på vattnet och genom att vara med på ringen, så får du glädje och energi för att kunna sprida glädje till andra människor.
>>> Naturlig skönhetsvård för dig som vill leva i balans med naturen! <<<


Hur har du det med kärleken?
Känner du att du vill finna kärleken inför sommaren eller är du nöjd med de relationer som du har i dag? Se över ditt behov att nätdejta och finn dejtingsajter och andra relationsskapande nätverk för att finna kärleken som du känner fungerar för dig. För vem vet – det kanske blir romantik redan sommar.
>>> Singel? Finn kärleken på Match.com! <<<


Kontaktnät som ger bra energi i vardagen
är bra för både dig och andra människor, oavsett om det är i hemmet, skolan eller på jobbet. För med kärlek och värme som spirar runt omkring oss, finns möjlighet till trygghet och glädje för det humana samhället. Så gör en inventering för att se hur du kan skapa relationer som är sunda och hälsosamma.
>>> Sveriges bästa priser – Supersavertravel.se! <<<

Ovanstående inlägg publicerades 2011-12-04 klockan 12:42. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter