Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Den som under restaurangbesöket tar fram sin mobiltelefon tar hela notan – det är ett sätt för att uppmärksamma varandra i en verklig relation.

Mobil kommunikation

Vem tar notan under er kommunikation?


Att kommunikationen förändrats under de senaste åren,
med Facebook och andra sociala medier, är en faktisk realitet som infrastrukturministrar (som säger att det bara är en fluga) förmodligen kan ställa sig bakom. Detta har förändrat sätten att skapa och vårda våra relationer med varandra; från att träffas på olika medlemsmöten och fika på caféer på stan till att chatta och puffa varandra på fejjan. Den verkliga relationen, där vi träffas ansikte mot ansikte och har fokus på varandra är något som vi måste vårda och applicera i praktiken i vardagen.


Oavsett om vi är på tredje dejten
, umgås med bästa vännen eller är i ett affärsmöte, så måste vi ha varandra i fokus och kunna lyssna på varandra för att kunna föra en konstruktiv dialog som gynnar båda parter. Med kommunikation som allt oftare finns i surfplattor, iphones och smartphones (där vi kan skicka kärlekssms eller mail till andra) tappar vi koncentrationen på den eller dem som vi har framför oss. Det är att inte ha respekt fullt ut för andra individer och vad händer när vi inte har respekt för varandra?


Det finns många sätt att uppmärksamma varandra
i det verkliga livet och som ni kan komma överens om – ett sätt är att lägga alla mobiltelefoner i mitten av bordet och den som först tar sin mobil för att läsa av ett sms eller för att uppdatera sin status på Facebook tar notan. Detta är ett incitament för att börja fokusera på de vardagsnära relationer som du har i verkligheten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-05-20 klockan 10:28. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter