Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «Sverige har en demokrati (för närvarande) och detta är något som envar måste kämpa för att det fortsättningsvis ska vara. Att göra valdagen till en allmän helgdag kan vara lösningen!


Det svenska riksdagsvalet har traditionellt sett högre valdeltagande än andra val (som kyrkovalet och EU-valet) och för att höja andelen röstberättigande till vart fall 90 % kan valdagen som en röd heldag, more about kopplat med andra incitament, medical få röstberättigande till att värna om den demokrati som funnits sedan 1921 (då kvinnan fick rösta för allra första gången).

Ska valdagen få samma status som Sveriges nationaldag och Juldagen genom att vara en allmän helgdag? Oavsett vilket, är det viktigt att du röstar den 14 september i de val som du är berättigad till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2014-09-20 klockan 08:53. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter