Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Kärleken bygger på ”vi” i grunden!

”Min man har haft ett ”förhållande” med en annan man under en tid som vi varit gifta. Jag fick veta detta på en väninna och ställde honom mot väggen, han förnekade inte detta och vi bestämde oss för att flytta från varandra en tid för att få ett perspektiv till det hela. Jag behövde fundera om varför han valde att träffa en annan människa, för något måste det varit som saknats hos mig. Att han valde en man före en kvinna att vara otrogen gör ingenting, utan det är mer själva handlingen i sig.

Vi har pratat med varandra om händelsen och han har sagt att det hänt ett par gånger att han varit otrogen och vi har bestämt att vi ska flytta tillbaks till varandra och fortsätta vår relation. Han vet inte varför han valt att varit otrogen, troligen är det så att han är bisexuell och jag har ändå respekt för att jag inte kan ge honom allt han vill ha inom alla områden. Jag älskar honom ändock så mycket och vill att vi har en öppen dialog om han ”väljer” att träffa denne man igen.

Det känns som att vi kommit djupare i vår relation, men jag är ändå osäker på var jag har honom – hur ska jag våga lita på honom igen? //Kvinna i sina bästa år ”

Svar från Krama Mig:

Tack för ditt mail och Krama Mig har förståelse att det blivit en svacka i förtroendet mellan er i er relation. ”Efter regn kommer sol”, brukar det heta och ur denna händelse visar det att ni kan ha en bra kommunikation er emellan, vilket är ett tecken på att ni ändå vågar och vill öppna er för varandra. Det bästa vore ändå att detta inte hade inträffat över huvudtaget eller  att han hade berättat detta själv från början, om han ändå ”valt” att göra så som han gjorde.

I alla relationer finns det stunder då man inte riktigt vet var man har varandra och även om ni bestämt er för en nystart i relationen, så gäller det att ni behöver ha förtroende för varandra och kunna prata med varandra. Det verkar som att ni vill kämpa för varandra och att ni vill ha varandra i grunden, våga tro på varandra och se till att det blir ”vi” mellan er och en samhörighet som bygger på tillit och kärlek.

Ovanstående inlägg publicerades 2011-09-03 klockan 19:04. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter