Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Kärlek är att bry sig om varandra, pharm information pills
även efteråt

Det är en underbar känsla som ni har när ni har sagt ja till varandra och kärleken spirar som störst, när ni planerar för ert bröllop.

Med romantik och kärlek i fokus, är det lätt att tänka att ”vi kommer leva lyckliga tillsammans för resten av våra liv”. Inga tankar finns på att det kan finnas en risk för att det kan bli så att det kan komma en dag då ni bestämmer er för att gå skilda vägar och förhoppningsvis ska så inte vara fallet.

Frågan är vad som händer om det så skulle vara att den dagen uppstår, då kärleken inte längre finns och ni bestämmer er för att inte längre vara gifta eller den dag någon av er inte längre finns kvar i livet.

Visst är det lätt att vara överens om saker och ting, när ni är som lyckligast. Frågan är om ni kan komma överens om saker och ting, när den dagen ni är som mest oense?

Vår enda rekommendation är att ni skriver äktenskapsförord redan i samband med att ni är på ert bröllop. Vad äktenskapsförordet sedan innehåller, vem som ska ha vad etc., är sedan upp till er, då det är ni som vet vad ni har i er ägo.

Ovanstående inlägg publicerades 2011-09-03 klockan 19:15. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter