Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Gästlistan måste vara
utifrån era önskemål!

Det är inte alltid lätt att bestämma vilka som ska bjudas till ett bröllop. Frågan är också om det ska vara ett litet eller stort bröllop ni ska ha och om ni ska ha det i närheten av där ni bor.

I samband med bröllopet uppstår det också frågor som om vem eller vilka som ska stå för kostnaderna kring bröllopet, för vissa är det brudens föräldrar som ska stå för bröllopet, för andra så bjuds det på bröllopsfika, men att gästerna står för en kuvertkostnad för middagen på kvällen.

Vissa vill gifta sig på en annan ort och frågan är då om man som brudpar ska stå för resekostnader för dem man bjuder in och vad händer om en gäst inte har möjlighet att närvara för att resekostnaden är för hög?

Det är inte allt för enkelt att veta vem eller vilka man ska bjuda till bröllopet – om man vill bjuda in några överhuvudtaget. Det viktiga är att ni, som par, får ett bröllop som ni
minns med glädje och utifrån era önskemål.

Ovanstående inlägg publicerades 2011-09-03 klockan 19:12. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter