Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Att koppla av i vardagen
förhindrar att stressen finns inom oss!
Weekend med spa
Många väljer en spaweekend
i kombination med sin romantiska weekend, då man kan kombinera kärleken med avkoppling i lugn och ro. Flera massörer erbjuder bra massage runt om i landet, som gör att du kan utföra din spa i samband med hemfärd från jobbet eller under en weekend. Det innebär att du kan välja när du vill och behöver stressa ner för att din själ ska få ett välbefinnande, samtidigt som din kropp ska få den vård som den är värd.Välj med omsorg!


En bra spabehandling
bör utföras utifrån dina förutsättningar. Du kan välja att låta din partner utföra massagen eller vända dig till en kunnig, professionell massör som vet var på kroppen som de ”bästa punkterna” finns. Hos Selma Lagerlöfs Spa finns det bra och kunnig personal.


Kombinera gärna din weekend
med spa med romantik tillsammans med din partner. Njut gärna av bubbelbad med champagne och jordgubbar i samband med spa-aktiviteten och njut av att inte behöva känna några krav från andra eller prestationsångest från omgivningens olika stressfaktorer.


Några spatips för avkoppling:>>> Romantiskt spa <<<
Låt er njuta en stund tillsammans med en spabehandling under bar himmel. Under två timmar blir ni omhändertagna och får möjlighet att rå om varandra i en härlig miljö i Stockholm.


>>> Koppla av några dagar på Radisson Blu <<<
Välj mellan olika alternativ för att se om du vill åka ensam, tillsammans med en vän eller partnern. Kom i håg att koppla av och glöm bort stressen i vardagen!


Krama Mig tipsar:
Boka resan direkt på www.Travelstart.se!

 

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-20 klockan 13:59. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter