Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Gillar du se filmer med romantik och kärlek? Vill du sprida budskapet vidare om att romantiska filmer och underhållare är värda att se på? Bli filmkrönikör för Krama Mig!

Fyll i nedanstående formulär och du blir kontaktad för vidare information.

 • Ditt namn:

 • Din e-post:

 • Din favoritfilm är:

 • Ditt meddelande:


[youtubefeeder]

Sång om kärleken en upplevelse


En kärlekssång kan ge
så mycket mer än bara magiska toner. Med hjälp av romantiska artister – som Dima Bilan och Basshunter – kan vi skapa en romantisk stämning med romantiska sånger som grund. Låt magin flöda, prescription när ni lyssnar på magisk örongodis.


  Senast publicerat inom Romantiska sånger:

[rssinpage rssfeed=’http://kramamig.nu/relationer/romantiska-sanger/feed/’]


I Krama Mig´s sångarkiv
finner du tips på spanska kärlekssånger, blandband med kärlekssånger och romantiska sånger att älska till och andra magiska toner inom romantikens tecken. Besök sångarkivet!

Kärleksrytmer över hela världen

Alex Sparrow i Eurovision Song Contest 2011

Alex Sparrow underhåller…


Underhållande shower och uppträdanden
med hjälp av rytmer med kärlekens toner finns över hela världen. Låt dig förföras av en argentinsk dans med din kärlek med kärleksfull musik av artister som sprider romantik genom sina shower.


Skapa en romantisk kväll
med hjälp av romantiska kärlekssånger som skapar magi – tillsammans kan ni skapa oförglömliga ögonblick som ger bestående minnen för livet, när det gäller att sätta toner på orden som du vill ge till din älskade.Giftstore

Upplev mer

Vad händer för kärleksfulla och romantiska aktiviteter runt om i Sverige?
Vad för kärleksfullt ska du uppleva tillsammans med dina nära och kära?


En trisslott delas ut en gång i månaden
till en tipsare som skickat in bild till kontakt@kramamig.nu för sitt tips.

 • Aktivitetstips:
 • Var äger detta rum?
 • Vilket datum sker detta?

  Skriv gärna i formatet ÅR/MÅN/DAG
 • Länk till händelsen:

  Skriv 0 om det ej finns länk till händelsen.
 • Information om händelsen:
 • Ditt namn:
 • Din e-post:
 • Är du arrangör till denna händelse?
  JaNej
 • Vill du bli kontaktad per mail kring detta tips?
  JaNej

Genom att skicka in tips, approved godkänner du att du får Krama Mig´s nyhetsbrev utan kostnad (som du kan avregistrera dig genom länk som finns med i varje nyhetsbrev) samt att Krama Mig får publicera ditt namn och ev. bild som du skickar med till kontakt@kramamig.nu.

Sång om kärleken en upplevelse

En kärlekssång kan ge så mycket mer än bara magiska toner. Med hjälp av romantiska artister – som Dima Bilan och Basshunter – kan vi skapa en romantisk stämning med romantiska sånger som grund. Låt magin flöda, medications när ni lyssnar på magisk örongodis.

Senast publicerat inom Romantiska sånger:

[rssinpage rssfeed=’http://kramamig.nu/relationer/romantiska-sanger/feed/’]

I Krama Mig´s sångarkiv finner du tips på spanska kärlekssånger, blandband med kärlekssånger och romantiska sånger att älska till och andra magiska toner inom romantikens tecken. Besök sångarkivet!

Kärleksrytmer över hela världen

Alex Sparrow i Eurovision Song Contest 2011

Alex Sparrow underhåller…

Underhållande shower och uppträdanden med hjälp av rytmer med kärlekens toner finns över hela världen. Låt dig förföras av en argentinsk dans med din kärlek eller beställ kärleksfull musik från Ginza med artister som sprider romantik genom sina shower.

Skapa en romantisk kväll med hjälp av romantiska kärlekssånger som skapar magi – tillsammans kan ni skapa oförglömliga ögonblick som ger bestående minnen för livet. Välkommen till sångarkivet för att inspireras av kärlekens magiska kraft när det väl sätts toner till orden som vi vill ge vår älskade.

Tips:
Beställ musiken på www.cdon.com eller www.ginza.se!
Romantiska tips
Romantik är en viktig grund
för att du, decease tillsammans med din partner, ska vårda er kärleksrelation i vardagen. Att med romantiska aktiviteter och upplevelser skapa kärleksfulla minnen är något som förgyller och fördjupar er relation.

Romantik till vardags

Med tips på romantik kommer du långt i vardagen, när du vill värna om det viktigaste som finns – kärlek i vardagen! Genom att vårda och underhålla romantiken i din kärleksrelation och kärlek och värme i alla dina relationer, skapar du bra förutsättningar till ett humant samhälle, där alla får möjligheten att vårda sina relationer i en positiv anda.

Med 69 romantiska tips kan du komma långt i romantikens djungel! Använd dessa väl och visa romantik genuint och äkta i dina kärleksrelationer. För romantik och kärlek är något magiskt i vardagen, Krama Mig ger dig romantiska tips – du applicerar dessa i praktiken!

Vårda romantiken väl; håll kroppen i trim med Bodystore.com och blommor från Euroflorist! När ska du överraska din partner?

Vilken operatör passar dig bäst?
Krammeny Tre Krammeny Tele2 ComviqKrammeny Telenor


Dima Bilan gör reklam för Tele2

Romantiska SMSHär finner du sms med romantik och kärlek som du kan använda vid många tillfällen – när du vill skicka ett god morgon-sms eller god natt-sms som skapar en kärleksfull och romantisk stämning i er relation i vardagen.

Att skicka kärlekssms är något som kan ge ett mervärde och förgylla relationen lite extra. Finn din favorit bland hundratals romantiska sms från Krama Mig´s besökare i SMS-arkivet.

Skicka kärlekssms

Allt fler väljer att skicka SMS och MMS som innehåller romantik och kärlek, approved speciellt till olika högtider som jul och nyår. Vad skickar du för kärleksfulla, romantiska SMS? Få tips på romantiska kärlekssms i Krama Mig´s SMS-arkiv.
Se en romantisk film tillsammans

Visst skapar en romantisk film en kärleksfull atmosfär! I filmens värld är allt möjligt; där du får din drömprins och ni lever lyckliga i alla era dagar, remedy där du får det sagobröllop som du alltid drömt om och där du får leva ut din längtan och passion.

Här får du tips på romantiska filmer som innehåller både skratt, healing humor och romantik – levererade av skådespelare och underhållare med det där lilla extra och glimten i ögat. Har du sett en film som är utöver det vanliga? Bli filmkrönikör!

Tips på romantiska filmer:

Krammeny Tips på romantiska filmer
Krammeny Helge Hanssen:
”Mina romantiska filmtips inför Alla hjärtans dag”
Krammeny Besökare tipsar om romantiska filmer

Tips på romantiska komedier:

Krammeny Klassisk underhållning: Psych
Krammeny Klassisk komedi: ”Vänner”
Krammeny Kärleksfull TV-underhållning

Tips på romantisk underhållning:

Krammeny Matthew Dallas
Krammeny Jonas Altberg
KrammenyDessa vill vi se i en romantisk film

Vill du vara med i en spännande film och samtidigt uppleva spänning tillsammans med din älskade? Var med och skapa filmen ”Konspirationen”!
Romantisk kyss

Vårda och underhålla kärleksrelationen!


Romantik till vardags
, treat med en romantisk kväll, är viktigt för att du ska kunna förgylla och fördjupa din kärlek och med romantiska tips får du inspiration på hur du kan skapa magiska ögonblick varje dag!


Romantik i vardagen
innebär att ni uppmärksammar varandra; som att skicka romantiska sms till varandra eller gå på romantiska caféer! Romantisk uppvaktning behöver inte bara ske vid alla hjärtans dag och andra högtider, utan överraska varandra med romantiska upplevelser varje dag, året om.

  Senast publicerat inom romantik:

[add_posts tag=romantiska-karlekstips show=5]


Lyxig romantik

Mr Right
Romantik är mer än det förgyllda rummet
och det som erbjuds inom de fyra väggarna! Med rätt förutsättningar, som ni själva lägger grunden för, går det att skapa lyxig romantik. Ibland är lyx att kunna åka i väg på en romantisk weekend, tillsammans med din älskade partner, ibland är lyx att kunna strosa omkring på en strand och fiska krabba i ert närområde och känna frihet.


Känn inga begränsningar
till vad lyxig romantik är för dig och din partner, utan se till att ni underhåller er kärleksrelation med genuin romantik och känn att ni är varandras Mr Right!


Romantikens betydelse

Romantik i relationen
I alla kärleksrelationer
är romantik en viktig ingrediens – det är ofta en avgörande ingrediens som kan vara skillnad mellan en kärleksrelation och vänskapsrelation. Därför är det viktigt att du använder dig av din romantiska sida, när du är i en kärleksrelation eller har som mål att vara i denna kärleksfulla relationsfas.


Krama Mig ger dig romantiska tips
, så att du kan underhålla romantiken i vardagen. Känn känslan av att vara en romantiker med human inställning till kärlek och relationer och vill du få en bra översikt, finns vår lista med 69 romantiska tips, vilka tips vill du använda i dag?


Upplev romantiken i dag


Med romantik har du bra förutsättningar
till att utveckla kärleken med din partner. Du kan uppleva romantiken i dag, om du tar chansen – kliv in i romantikens djungel och känn lusten att uppleva romantik i Sverige!

Romantisk kyss
Du behöver vårda
och underhålla din kärleksrelation!

Romantik till vardags, capsule med en romantisk kväll, är viktigt för att du ska kunna förgylla och fördjupa din kärlek och med romantiska tips får du inspiration på hur du kan skapa magiska ögonblick varje dag!

Romantik i vardagen innebär att ni uppmärksammar varandra; som att skicka romantiska sms till varandra eller gå på romantiska caféer! Romantisk uppvaktning behöver inte bara ske vid olika högtider, utan överraska varandra med romantiska upplevelser varje dag, året om.

Lyxig romantik

Mr RightRomantik är mer än det förgyllda rummet och det som erbjuds inom de fyra väggarna. Med rätt förutsättningar, som ni själva lägger grunden för, går det att skapa lyxig romantik. Ibland är lyx att kunna åka i väg på en romantisk weekend, tillsammans med din älskade partner, ibland är lyx att kunna strosa omkring på en strand i ert närområde och känna frihet.

Känn inga begränsningar till vad lyxig romantik är för dig och din partner, utan se till att ni underhåller er kärleksrelation med genuin romantik och känn att ni är varandras Mr Right!

Romantikens betydelse

Romantik i relationenI alla kärleksrelationer är romantik en viktig ingrediens – det är ofta en avgörande ingrediens som kan vara skillnad mellan en kärleksrelation och vänskapsrelation. Därför är det viktigt att du använder dig av din romantiska sida, när du är i en kärleksrelation eller har som mål att vara i denna kärleksfulla relationsfas.

Krama Mig ger dig romantiska tips, så att du kan underhålla romantiken i vardagen. Känn känslan av att vara en romantiker med human inställning till kärlek och relationer och vill du få en bra översikt, finns vår lista med 69 romantiska tips, vilka tips vill du använda i dag?

Upplev romantiken i dag

Med romantik har du bra förutsättningar till att utveckla kärleken med din partner. Du kan uppleva romantiken i dag, om du tar chansen – kliv in i romantikens djungel och känn lusten att uppleva romantik i Sverige!
Här finner du många romantiska, stomach kärleksfulla dikter som passar vid många kärleksfulla tillfällen, vilken blir din favorit?

Poet
Den 9 april 2012 finns totalt 522 dikter
som är fördelade på 240 svenska kärleksdikter, 203 engelska kärleksdikter, 65 vänskapsdikter, 5 förlovningsdikter och 9 bröllopsdikter.

I Krama Mig´s diktsamling finner du dikter om kärlek, längtan och saknad. Vissa skriver kärleksdikter till någon som inte älskar en, andra skriver en dikt till den man gillar allra mest och om sårad kärlek och om sorg. Det finns många teman att välja mellan, se förslag längre ner på sidan.

Romantiska dikter om kärlek

Dikter om kärlek är något som berör alla relationer! Kärleksdikter är något som kan symbolisera många saker, som att visa uppskattning för den du älskar eller till någon som du bryr dig om lite extra mycket.


Det är du själv som bestämmer
om hur kort eller lång kärleksdikten ska vara och till vilket sammanhang – kanske vill du överlämna kärleksdikt till ett bröllop eller vid ett kärleksfullt tillfälle som Alla hjärtans dag eller under er romantiska kväll?

Det viktigaste är att du menar allt i den kärleksdikt som du skriver och med utgångspunkt från dina känslor. Varför inte försöka bli en poet och skicka in din dikt om kärlek?

Teman som du kan skriva kärleksdikter om:

Krammeny Dikt om kärleken
Krammeny Bröllopsdikt till din make eller maka
Krammeny Kärleksdikt om solen och avståndet
Krammeny Kärleksdikter till olika högtider
Krammeny Tackdikter
Krammeny Dikter om att ”jag vill vara med dig”
Krammeny Kärleksdikter om änglar och vänner
Krammeny Kärleksdikter om sin älskade
Krammeny Dikter till hjärtat
Krammeny En liten kärleksdikt
Krammeny Bröllopsdikter i nöd och lust
Krammeny Kärleksdikter om ”den första gången jag såg dig”
Krammeny Dikter till nygifta
Krammeny Kärleksdikt med passion till bröllop
Krammeny Kärleksdikter om att vara rädd
Krammeny Vacker, underbar bröllopsdikt


>>> Besök Krama Mig´s diktsamling! <<<

Tänkvärt i relationenIbland behöver du stanna upp i vardagen och fundera på vad som är viktigt av de åtaganden och krav som du har i vardagen. Med inspiration av tänkvärda citat och reflektioner som Krama Mig har, visit web får du förhoppningsvis nya infallsvinklar på vad som är viktigt för dig och dina relationer i vardagen.  Om du har rätt balans, pilule sa kan du få en bra balans mellan dina åtaganden i vardagen med att kunna rå om dig.

Här finner du också bra tipskomplimanger och krönikor om kärlek och relationer som ger tänkvärda infallsvinklar.

 

Tänkvärt ordspråk:

Krammeny Tänkvärt:
Kärleken har ett pris och Vad kostar kärleken i pengar?
Krammeny Boka in USA i din kalender!
Krammeny Hur solidarisk vill du vara i dag?
Krammeny Varför är kärleken röd?
Krammeny Hur ofta säger du ordet ”tack”?
Krammeny Siktar du högre än Victoria Milan?
Krammeny Vilken distans bör företag ha i sin relation?
Krammeny
”Gör kärleken oss lyckliga?”
Krammeny ”Hur väl känner du din partner?” – om det sociala spelet!
Krammeny Till vem ger du ditt hjärta?
Krammeny Vad får du för en tia?
Krammeny Människan bakom statistiken

Vill du bidra
med dina tankar och funderingar, kontakta Krama Mig.
Some love one, cheap
some love two.
I love one,
and that is you.

Martina

Mobilen kan ge en mängd olika fördelar, illness du kan bland annat facebooka, cure läsa mail och skriva romantiska sms på väg till och från arbete och skola… men det gäller att ta det lugnt och fånga dagen med alla de möjligheter som finns – se till att inte låta mobilen ta överstyr, more about så att du inte hamnar i samma situation som för tjejen som faller i fontänen…

Krama Mig tipsar: Tele2 – bredband/abonnemang

Tänkvärt i relationenIbland behöver du stanna upp i vardagen och fundera på vad som är viktigt av de åtaganden och krav som du har i vardagen. Med inspiration av tänkvärda citat och reflektioner som Krama Mig har, approved får du förhoppningsvis nya infallsvinklar på vad som är viktigt för dig och dina relationer i vardagen.  Om du har rätt balans, pharmacy sa kan du få en bra balans mellan dina åtaganden i vardagen med att kunna rå om dig.

Här finner du också bra tipskomplimanger och krönikor om kärlek och relationer som ger tänkvärda infallsvinklar.

 

Tänkvärt ordspråk:

Krammeny Tänkvärt:
Kärleken har ett pris och Vad kostar kärleken i pengar?
Krammeny Boka in USA i din kalender!
Krammeny Hur solidarisk vill du vara i dag?
Krammeny Varför är kärleken röd?
Krammeny Hur ofta säger du ordet ”tack”?
Krammeny Siktar du högre än Victoria Milan?
Krammeny Vilken distans bör företag ha i sin relation?
Krammeny
”Gör kärleken oss lyckliga?”
Krammeny ”Hur väl känner du din partner?” – om det sociala spelet!
Krammeny Till vem ger du ditt hjärta?
Krammeny Vad får du för en tia?

Vill du bidra
med dina tankar och funderingar, kontakta Krama Mig.
Some love one, approved
some love two.
I love one,
and that is you.

Martina

Ovanstående inlägg publicerades 2011-09-10 klockan 20:34. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
 • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter